Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt via het kopje ‘betalingen’ de betaling met iDEAL uitvoeren. Mocht je niet over iDEAL beschikken, kun je uiteraard ook een banktransactie uitvoeren. LET OP: de verwerking van deze betalingen duurt enkele dagen. Wanneer je dus per bank betaald, dien je jouw betalingstermijnen goed in de gaten te houden.

Mocht je meerdere reserveringen hebben, dan dien je per reservering een aparte betaling te verzenden. Jouw betaling wordt namelijk niet juist verwerkt als je meerdere nummers in de omschrijving noteert, of alleen je naam o.i.d. Gelieve altijd één volledig correct reserveringsnummer in te geven.

Mocht je de betaling enkele dagen voor aankomst pas in orde hebben gemaakt, kan het zijn dat deze bij aankomst nog niet verwerkt is. Je kunt dan gevraagd worden de betaling nogmaals te voldoen. Wij adviseren je altijd een betalingsbewijs mee te nemen en voordat je de betaling verzendt, alle gegevens nogmaals te controleren.

Wanneer wordt de betaling van de creditcard afgeschreven?

Bij het afrekenen van de bestelling met een creditcard heb je de keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra jouw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt dan direct afgeschreven en doorbelast.